Nízkotučné a nízkokalorické indické vegánske jednohubky plné lahodných slnečných chutí a ostrého korenia.
Ingrediencie
- 2 lyžice jemnej kari pasty
- 1 cibuľa, nakrájaná nadrobno
- 400 g plechovky cherry paradajok
- 2 plechovky cíceru, scedené a prepláchnuté
- 250 g baby listového špenátu
- citrónova šťava
- ryža basmati, na podávanie
Postup
- Kari pastu zohrejte vo veľkej panvici s nepriľnavým povrchom. Keď sa začne rozpadať, pridajte cibuľu a 2 minúty ju varte, aby zmäkla.
- Pridajte paradajky a varte 5 minút, alebo kým sa omáčka nezredukuje.
- Pridajte cícer a trochu korenia, potom varte ešte 1 minútu.
- Stiahnite z ohňa, pridajte špenát a nechajte ho v panvici zvädnúť.
- Dochuťte, pridajte citrónovú šťavu a podávajte s ryžou basmati.