Magazín
Tempehová slanina – recept
Tempeh je vegánsky výrobok na báze sóje, ktorý sa pomocou ľahko korenenej, sladkej a dymovej...
Magazín
Tempehová slanina – recept
Tempeh je vegánsky výrobok na báze sóje, ktorý sa pomocou ľahko korenenej, sladkej a dymovej...
Magazín
Recept na vegánsky hruškový koláč
Tento vegánsky dezert, ktorý je ľahšou verziou karamelového pudingu. Je bohatý na datle a...
Magazín
Brokolicová misa s quinou a humusom – recept
Jednoduchá miska z quinoy, ktorú si môžete pripraviť za 10 minút a vychutnať si ju na...
Magazín
Recept na paradajkový konfit
Paradajkový konfit sa pripravuje jednoduchou technikou pomalého varenia paradajok, čím sa...
Magazín
Recept na chrumkavé tofu z teplovzdušnej fritézy
Na chrumkavé tofu z teplovzdušnej fritézy, ktoré má šmrnc, stačí trochu marinovania a 10...
Magazín
Recept na hubový Sloppy sendvič
Túto vegánsku náhradu tradičného Sloppy sendviča si zaručene obľúbia aj nevegáni,...
Magazín
Recept na Kisir – pikantný šalát z bulguru
Toto jedlo je verzia tureckého bulgur šalátu Kisir, v ktorom sa tradične používa pálivá...
Magazín
Recept na krémovú kukuricu
Kurkuma, chilli a orechy vyvažujú sladkosť čerstvej kukurice v tejto voľnej vegánskej...
Magazín
Recept na karamelizovanú cibuľu
Zvládnite prípravu sladkej, lepkavej karamelizovanej cibule. Výborne sa hodí do cestovín,...
Magazín
Recept na vegánsky koláč
Pripravte si tento fantastický vegánsky koláč z červenej repy, sladkých zemiakov, mangoldu a...
Hlavné jedlá
Recept na jednoduché singapurské rezance
Pohostite celú rodinu našimi singapurskými rezancami. Sú zdravé a vegánske, takže sú...
Magazín
Recept na biele kváskové cesto
Osvojte si umenie výroby kváskového chleba podľa nášho receptu krok za krokom. Naučte sa,...
© 2024 Vegan.sk | Nakódoval Leoš Lang