Uvarte chutné, pikantné vegetariánske jedlo s hubami a kari za menej ako pol hodiny.
Ingrediencie
- 1 lyžica oleja
- 1 cibuľa, nahrubo nakrájaná
- 1 veľký zemiak, nakrájaný na malé kúsky
- 1 baklažán, očistený a nakrájaný na kúsky
- 250 g šampiňónov
- 2-4 lyžice kari pasty (podľa toho, akú pálivosť máte radi)
- 150 ml zeleninového vývaru
- 400 ml plechovka kokosového mlieka so zníženým obsahom tuku
- nasekaný koriander, na podávanie
Postup
- Vo veľkom hrnci rozohrejte olej, pridajte cibuľu a zemiaky. Prikryte a varte na miernom ohni 5 minút, kým zemiaky nezmäknú.
- Pridajte baklažán a huby a varte ešte niekoľko minút.
- Vmiešajte kari pastu, zalejte vývarom a kokosovým mliekom. Priveďte do varu a potom varte 10 minút alebo kým zemiaky nezmäknú.
- Premiešajte koriander a podávajte s ryžou alebo chlebom naan.