Táto rýchla a jednoduchá večera z tortellini je plná všetkých chutí klasickej nátierky antipasto. Nájdete v nej pečenú červenú papriku, marinované artičoky a samozrejme syr.
Suroviny
- 1 plechovka s marinovanými artičokovými srdiečkami
- 1 plechovka s pečenou červenou paprikou
- 220 g vegánskeho syra
- 1 balenie tortellini (s vegánskou syrovou plnkou)
- olivový olej
- kuchynská soľ
- mleté čierne korenie
Postup
- Priveďte do varu veľký hrniec s osolenou vodou. Medzitým si pripravte nasledujúce suroviny a všetky ich pridajte do veľkej misy: 1 pohár marinovaných artičokov a 1 pohár pečenej červenej papriky nechajte odkvapkať a nahrubo nakrájajte.
- Nakrájajte na kocky vegánsky syr a primiešajte k zelenine.
- Do vriacej vody pridajte balenie tortellini a uvarte ich podľa návodu na obale, kým nie sú al dente.
- Dobre sceďte a pridajte do misy. Pokvapkajte olivovým olejom, ochuťte kóšer soľou a čiernym korením a premiešajte.